2026-2027 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ÖNCEKİ ÖĞRENMENİN TANINMASI
|
2026-2027 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ÖNCEKİ ÖĞRENMENİN TANINMASI |
|||||||||
|
BİRGİVİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ ÖNCEDEN KAZANILMIŞ YETERLİLİKLERİN TANINMASI BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ |
TARİH | ||||||||
| Başvuruların Alınması | 31.08.2026-02.09.2026 | ||||||||
| Yapılan Başvurularla İlgili Derslerin Koordinatör Öğretim Üyelerinden ve Komisyonlardan Öneri İle Görüş Alınması | 3.09.2026 | ||||||||
| Alınan Öneri ve Görüş Doğrultusunda Başvurulan Fakülte Yönetim Kurulu Tarafından Değerlendirilmesi ve Hangi Derslerden Yeterlik/Muafiyet Sınavı Yapılacağının Belirlenmesi/ Sınav Takviminin İlanı | 4.09.2026 | ||||||||
| Yeterlik/Muafiyet Sınavlarının Yapılması | 7.09.2026 | ||||||||
| Sonuçların İlanı | 7.09.2026 | ||||||||
| Tanıma Sonuçlarına İtiraz Süresi | 08-09.09.2025 | ||||||||
|
*Birgivi İlahiyat Fakültesi "Önceden Kazanımış Yeterliliklerin Tanınması" başvuru ve değerlendirme takvimi başvuruları fakültemiz öğrenci işlerine elden yada posta yoluyla yapılacaktır. (Elden yada postadan kaynaklı aksaklıklar dolayısıyla meydana gelen geç başvurular kabul edilmeyecektir. Fotokopi, faks, onaysız belge ve eksik belge olması durumlarında işleme alınmaz.) |
|||||||||
Ege Üniversitesi Önceki Öğrenmenin Tanınması Yönergesine göre Fakültemize başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin 31.08.2026-02.09.2026 tarihlerinde fakültenin öğrenci işlerine elden ya da posta yoluyla müracaat etmeleri gerekmektedir.
Posta yoluyla müracaat için adres: Ege Üniversitesi Birgivi İlahiyat Fakültesi Dekanlığı A Blok Öğrenci İşleri Ofisi