canlı destek
Fakültemizde 2023-2024 Ege Üniversitesi Oryantasyon Programı Yapıldı

Ege Üniversitesi Birgivi İlahiyat Fakültesi’ne yeni katılan 75 öğrenci için hazırlanan oryantasyon programına katılan rektör yardımcısı Sn. Prof. Dr. Mehmet Ersan bir konuşma yaparak öğrencilere hoş geldiniz dedi. Ardından bütün öğrencileri tebrik etti ve ilk tercihlerine yerleşen ilk üç öğrenciye plaket verdi.

Fakültemizin dekanı Sn. Prof. Dr. M. Hanefi Palabıyık da konuşmasında öğrencilere Birgivi İlahiyat Fakültesi’ni tercihlerden dolayı teşekkür ederek öğrenim hayatlarının verimli geçmesi için kıymetli tavsiyelerde bulundu.

Daha sonra sırasıyla SKS, Öğrenci İşleri, EBİLTEM, Kütüphane Dokümantasyon ve diğer birimlerden gelen temsilciler öğrencilerin üniversiteye uyum sürecini hızlandırmaları ve üniversitenin sahip olduğu olanakları daha hızlı ve verimli kullanabilmeleri için gerekli araç ve yöntemlerini tanıttılar.

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ