Fakültemizde 2023-2024 Ege Üniversitesi Oryantasyon Programı Yapıldı

Ege Üniversitesi Birgivi Ä°lahiyat Fakültesi’ne yeni katılan 75 öÄŸrenci için hazırlanan oryantasyon programına katılan rektör yardımcısı Sn. Prof. Dr. Mehmet Ersan bir konuÅŸma yaparak öÄŸrencilere hoÅŸ geldiniz dedi. Ardından bütün öÄŸrencileri tebrik etti ve ilk tercihlerine yerleÅŸen ilk üç öÄŸrenciye plaket verdi.

Fakültemizin dekanı Sn. Prof. Dr. M. Hanefi Palabıyık da konuÅŸmasında öÄŸrencilere Birgivi Ä°lahiyat Fakültesi’ni tercihlerden dolayı teÅŸekkür ederek öÄŸrenim hayatlarının verimli geçmesi için kıymetli tavsiyelerde bulundu.

Daha sonra sırasıyla SKS, ÖÄŸrenci Ä°ÅŸleri, EBÄ°LTEM, Kütüphane Dokümantasyon ve diÄŸer birimlerden gelen temsilciler öÄŸrencilerin üniversiteye uyum sürecini hızlandırmaları ve üniversitenin sahip olduÄŸu olanakları daha hızlı ve verimli kullanabilmeleri için gerekli araç ve yöntemlerini tanıttılar.

Ege Ãœniversitesi

EGE ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ°